Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2003, 01:28 PM
Registered User
Join Date: Feb 2003
Location: Rockland County, NY
Posts: 11
Help with Front Side Marker Bulbs

Before I start. . . Hello there. . . a newbie in this forum.

I recently replaced the factory front sidemarkers bulbs on my 93 400SEl (clear corners) with an aftermarket 1157 amber/orange bulbs. Everything seems to be working except for one thing. . . . When I engaged the Hazard Light, they don't flash.

Engaging the turn signal lever, the bulbs seem to be working fine the way they should be. I am baffled why they work with the turn signal but not with the hazard.

Questions: Is there a bulb out there that is an exact replacement for the factory bulb? Did a get the single filament bulb by mistake?

Thanks for your help in advanced.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page