Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-16-2003, 03:27 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Escondido,Ca
Posts: 38
Unhappy Oil usage

I just bought a 1980 300d. The engine runs well & starts right up with frost on the car, temp. in low 30's(starts on the first crank). The car blows very little smoke and no blue smoke can be seen coming from the exhaust when driven.I had my brother drive it so i could check for smoke. Heres the problem its using close to a qt. of oil in 150 miles! Please help ! God Bless Matt (SD,CA)
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2003, 03:34 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Escondido,Ca
Posts: 38
Oh yeah, The car has 240,000 miles on it.

Matt (SD,CA)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page