Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2003, 09:20 PM
Posts: n/a
M16 motor malfunctioned in my 93' 300E (3.2L)

Hi Everbody,
I need technical advice with my 93' 300E. Last week, I experienced hesitation at about 45mph, then it idles weird, consistent fluctuation(revs up & down) and it won't start right away like it normally does. It will crank but won't turn over. So I took it to the Mercedes dealership and they said its the M16 motor or the air mass sensor that's part of the computer. They are still running diagnostic tests on the car. Initially the repair bill was at $1700.00 including labor and tax. So if any of you guys know anything about this, PLEASE I could use some assistance in saving some money. Thanks.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page