Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-25-2003, 06:57 PM
harry wuner
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy starter running

2003
Location: Yuma az
Posts: 1
starter
When i replaced the battery in my 350 sl, the starter runs when the switch is in the run position plus the start position.Is this a bad switch? Thanks, harry Several days later, lots of people reading this but no answers. No one has a answer for me? Do I maybe have a bad or stuck relay some place?



Report this post to a moderator
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2003, 10:36 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
This sounds like a faulty switch to me. Or, you have some sort of feed back going on. I have not heard of this exact problem before.

I would disconnect the trigger wire for the starter then connect the battery. If the starter continues to run, it is faulty.
__________________
Benzmac:
Donnie Drummonds
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 11 YRS
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page