PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   94' S320: Throttle Actuator fixed idle but not cruise (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/58743-94-s320-throttle-actuator-fixed-idle-but-not-cruise.html)

gdlecroy 03-04-2003 06:43 PM

94' S320: Throttle Actuator fixed idle but not cruise
 
Hey everyone,
My 94' S320's 'Check Engine' light had been on as of late, and it was idling low, even stalling, and the cruise had quit working. I had a tech check the codes, and he said it needed a throttle motor/actuator. So yesterday, I replaced it. The car now idles normal, the 'Check Engine' light is off, but the cruise still doesn't work. Is there any kind of 'reset' procedure? Or any other advice?
Thanks in advance for the replies,
Glenn

gdlecroy 03-05-2003 09:44 AM

ttt
 
ttt

gdlecroy 03-06-2003 12:30 PM

Anyone?
 
Anyone?

suginami 03-07-2003 02:50 PM

I saw your post when you originally posted, but really have no answer.

I just know that the Cruise Control module is part of the throttle actuator, so I don't know what else there is to replace.

Good luck, though....


All times are GMT -4. The time now is 11:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website