Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2003, 07:33 PM
irieite's Avatar
Registered User
Join Date: Nov 2002
Posts: 157
Wierd impulse light behavior on '91 190e 2.3

My check engine light is on and I have a '91 California model 190e 2.3 with a LED and button on my X11/4. When I press the button, nothing happens. However, when I touch the LED it flashes as I touch it, soft of like theres a short or loose connection somewhere. It's not the uniform code flash that one would expect, but rather it just sorta flickers as I touch the LED. Also, the Check Engine light sorta flickers from dim to bright randomly afterwards and the car runs worse.

Is there somthing I'm doing wrong here? From what I understand, I should be able to press the button down for about three seconds and then the LED will flash a code. Please let me know if this is not the correct procedure.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page