Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-16-2003, 05:02 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Suburban NYC
Posts: 57
300TD rear wiper

The rear wiper on my 300TD is dead. I get voltage on two pins of the connector and a good ground. Replaced it with one from a salvage yard and it's dead also.
What am I missing? Also, why so many wires going to the wiper. One for the regular speed, one for intermittent and one ground are all thatís needed. There seem to be 5, however. Talk about the Teutonic obsession with complexity!
Can anyone shed some light? By the bye, everything else in the hatch works OK.
__________________
Stage Wizards Lighting and sound designer
1981 SD 328,000
1985 300TD, 266,000
1984 300 TD, 267,000
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page