Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2003, 07:44 PM
Limited Edition's Avatar
190E LimitedEdition Owner
Join Date: Feb 2002
Location: Virginia Beach, Va
Posts: 1,036
Question W140 vac pump question

On a W140, the central locking system / backup sticks do not work. Is there a main vac pump on those that go out?



1998 C43 ///AMG
1999 C230 Custom 5-Speed Manual
Reply With Quote
Old 04-04-2003, 11:37 PM
Posts: n/a
yes...someone tell us, i am having those same two problems with my 1992 300se... i would appreciate any advice.


Scott L.
Reply With Quote
Old 04-05-2003, 07:54 AM
Join Date: Jan 2003
Location: Florida
Posts: 1,084
Locking Probs

The central locking, backups, and some other things like bolsters/headrests/and trunnk gri are controlled by a assembly under the rear passenger seat. If you can hear it run for the central (inside) hose might have loosend, and can be replaced. The star has a article on it in avery recent issue. Check fuses first first these pumps are not cheap, but dont go bad as often as the (pull in doors and trunk) pump which is common
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page