Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2003, 10:34 PM
Registered User
Join Date: Jan 2001
Location: Cedar Rapids, Iowa
Posts: 63
W126 Freon leak

I put a compressor in my 1989 420 SEL last July and converted to R134 by replacing the drier and oil. This spring it won't hold a charge and the sniffer tells me it's leaking in the evaporator box. What's the usual leak, a bad joint, bad O-ring or bad expansion valve? I looked at the pictures of the parts on Fastlane and don't know what I'd pick. I'd like to have the likely parts on hand when I open it up. Any repeat experiences?
'89 420 SEL "Moby Dick"
'30 Ford Coupe
'31 Ford Slant Windshield Town Sedan
'33 Ford Pickup
'34 Ford Pickup
'01 Honda Passport
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page