Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2003, 02:37 PM
Registered User
Join Date: Nov 2002
Location: florida
Posts: 83
Question wiper speed???

hello to all
on my 92 190e 2.6 i can't tell the diffrence on wiper speed 2 from speed 3 has anyone else notice this???
Reply With Quote
Old 04-11-2003, 08:13 PM
haasman's Avatar
Registered User
Join Date: Jun 2001
Location: San Francisco, CA
Posts: 3,096
Sounds like at least the wiper shaft could use lube.

There are many posts on this site regarding that. Try using the search feature, above right and use the key words: wiper lube

Keep us posted,

'03 E320 Wagon-Sold
'95 E320 Wagon-Went to Ex
'93 190E 2.6-Wrecked
'91 300E-Went to Ex
'65 911 Coupe (#302580)
Reply With Quote
Old 04-11-2003, 08:33 PM
Registered User
Join Date: Nov 2002
Location: florida
Posts: 83
no i just replace it with a new one
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page