Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-12-2003, 05:35 PM
gfdent's Avatar
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Maryland, USA
Posts: 24
Unhappy vacuum pump runs continuously on W140

The vacuum pump under the right rear passenger seat of my S320 runs every two to three seconds. will not turn off. It appears to operate the front lumbar supports. Does anyone have a clue as to what could be wrong? I don't want to burn out this pump!

gfdent
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2003, 08:01 PM
DR.DIESEL's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Puget Sound, Washington St.
Posts: 522
Leak in one of the lumbar bladders in one of the seats.
the lines under the carpets to the front seats can leak as well.
the pump is trying to pump up the seat, so dial the lumbar down
to (0). The pump will eventually sizzle if you don't fix the leak
or disconnect the pump.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page