Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-28-2003, 09:01 AM
jerry1
Guest
 
Posts: n/a
Question W140 Mystery

One for the gurus:

I've just filled the tank on my 97 S320 and about five minutes later it developed a VERY rough idle with traces of blue smoke which becomes heavy when accelerating away from a stop. Outside of idle range everything operated normally.

After about five miles of this everything has returned to normal. Ideas? Should I expect it to occur again?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2003, 02:15 AM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Beech Island, S.C.
Posts: 468
Just a thought because I've seen this before you didn't put deisel fuel in it did you?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page