Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-29-2003, 11:25 AM
Atlanta Michael
Guest
 
Posts: n/a
Question '85 380SL Acceleration

After two stints in the shop I'm still experiencing acceleration issues. Once it comes out of the shop it accelerates beautifully for 2 or 3 weeks - then when you press on the accelerator initially it revs properly and begins to move then you get a lack of acceleration then it picks up speed again. Fuel filter has been changed along with several other things. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2003, 11:42 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2001
Location: Austin, TX
Posts: 563
There's a number of things it could be. I'd probably look for dirty injectors first, then a vacuum leak.
__________________
Mike Heath
1988 560SL Black/Palomino
1988 300SEL Black Pearl/Burgandy
1984 500SEC Anthracite Grey/Palomino
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page