Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-29-2003, 11:59 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 9
190E Fuel Pump Relay/Electrial problem

Please help if you can.

I have a 1986 190E, 8V that will not start.
When I turn the key the fuel pump no longer makes a sound before the engine starts, which made me suspect a bad fuel pump.
I tested the fuel pump and it is not receiving any power when the ignition is turned on, so the pump is not the problem.
Next I looked at the Fuel Pump Relay, there were no obvious signs of carbon build up or corrosion on the relay, I then jumped the 87 & 30 terminals which should force power to the fuel pump, and still got no power to the fuel pump.
I also inspected the Over Voltage Relay, and it also appears to have no problems.

Question, what do I look at next?
Is there a fuse that could be preventing power from reaching the relay; is there a main power source that I can check, is there a common ground wire that would cause this problem?

All help is appreciated.

Todd
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page