Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-31-2003, 04:44 PM
zebra100
Guest
 
Posts: n/a
86 420 SEL AC Problem

First found AC won't turn on until accelerated to high speed, then even high speed wouldn't work, until about 15-20 minutes,, sometimes after reduce speed, and suddenly with a hssh sound it's on. After turning on, seemed the higher the car runs, the cooler the air is. Went to mechanic, said Freon was only 1 lb, suggesting me change to R134a, agreed, but after that same problem. I felt the belt a bit loose, but the mechanic said it's ok. but problrm still there. I told mechanic there are engine speed switch and shut off switch in the ac, he seemed didn't know. He added less R134a, is that a poosible reson? But problem exact as before, also after ac on, if reduce the speed, it can turn off again and still hard to start up. Any help would be appreciated.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page