Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-01-2003, 11:14 AM
m320owner
Guest
 
Posts: n/a
Headlamps

Both low beam headlamps suddenly stopped working. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-01-2003, 11:37 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Dallas
Posts: 330
Fuse.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-01-2003, 05:17 PM
I told you so!
 
Join Date: Jun 2002
Location: Motor City, MI
Posts: 2,791
... or bad headlamp switch.
__________________
95 E320 Cabriolet, 140K
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2003, 08:51 AM
m320owner
Guest
 
Posts: n/a
1999 ml320. Both low beams went out at once. Each has a separate fuse. Both fuses checked and are OK. Seems odd for both to go out at once. Any other suggestions?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-02-2003, 09:32 AM
I told you so!
 
Join Date: Jun 2002
Location: Motor City, MI
Posts: 2,791
Is there power at the fuses?
__________________
95 E320 Cabriolet, 140K
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page