Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2000, 01:11 PM
Posts: n/a
I have a 190E 2.3 16V, when I use the rear window defroster it works, but when I turn it off I always blow a fuse. I know I can leave the defroster on till it turns itself off and I have done this without any problems
any Ideas?

1986 2.3 16V
Smoke Silver
Reply With Quote
Old 03-23-2000, 02:48 PM
Join Date: Mar 2000
Location: Gainesville FL
Posts: 6,844
Based only on the wiring diagram and your symptoms I would have to vote for a bad combination relay. All the switch position wires (on and off) go to the relay. The off side of the relay must be shorted.

Steve Brotherton
Owner 24 bay BSC
Bosch Master, ASE master L1
26 years MB technician
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w210 possessed rear window slowmoe Tech Help 2 08-21-2003 09:51 PM
slc rear window kip Foss SL Forum 1 08-10-2003 09:37 AM
88 300E rear window regulator dwnavy Tech Help 0 06-01-2003 07:07 PM
Rear Window Defroster (LED Flashes...) David C Klasse Tech Help 2 04-26-2002 03:59 AM
S 500 Rear Pass. Window Problem Quist1 Tech Help 1 11-01-2001 07:50 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page