Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2003, 10:03 PM
Registered User
Join Date: Oct 2002
Posts: 3
1997 C280 A/C Trouble

Compressor was noisy on the drive home (pok---pok---pok). Next day EC light was on. No cold. Checked codes. 07 L0. Ran some R134a into system. 07 now 2.9 but EC light still on.
Here are the rest of the readings:

01 86F
02 83F
03 91F
05 123
06 190
07 29
08 89F
09 50F
10 435
20 00
21 000
22 000
23 000
24 11.9
40 02
41 03
42 02
43 6-C
50 89F
51 72F
52 50F
54 OFF

The temps look accurate (except maybe those 50F-- not sure what theyare) the outside temp was low 80's. I don't know all the codes so any help in diagnosing would be appreciated. Charge leaked out overnight. I'm guessing compressor but how do I verify and is there anything else I can check?

Thanks in advance.

Last edited by highmiles; 06-23-2003 at 09:53 AM.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page