Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-28-2003, 10:35 AM
bgober
Guest
 
Posts: n/a
560sl accelerator sticking

I looked at an '87 560sl recently and it had a problem that worried me. Whenever I floored it, the accelerator didn't return fully back to the idle position. It would only come back until the engine was turning about 2k. I had to reach down and pull it back. If you slowly pressed it to the floor it would return normally. Has anyone run into this problem? I'm not at all familiar with what linkages a MB might have so I got concered that it may be a more expensive fix than I would think it would be. Any ideas?

Brett
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page