Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-09-2003, 01:38 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2001
Location: Seattle Washington
Posts: 24
400E in the Dark..Kinda!!!

Got my 400E back from the body shop a couple of weeks ago.
Last night I was out after dark, first time since I got it back that I've had the lights on.

The right side parking light and tail light don't work, and the dash and radio lights don't come on. Turn signals work fine, bulbs look good. fuses ok.

Yes, it was hit in the right front.

Anything jump out as obvious that I'm missing that I should check?
Any common link?

Thanks for your ideas..

George
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page