Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-09-2003, 04:20 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Michigan
Posts: 22
Air conditioning

sorry Mr Bible,
1984 300D, new compressor and recharge, onlt blows hot air even when I put on the vent
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2003, 04:23 PM
LarryBible
Guest
 
Posts: n/a
In that case, you should indeed check the monovalve. It is a square looking valve near the battery on the firewall. If you remove the four screws and both sides of the diaphragm are "flooded" then you need to get a repair kit and replace the diaphragm/plunger unit.

Also, remove the glove box and look behind it to see that there is a foam hose going horizontally connecting the temp sensor with the horizontal pipe. If it is gone, get some foam pipe insulation at Home Depot and craft a new hose.

Good luck,
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page