Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-25-2003, 09:28 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Connecticut
Posts: 57
Impressions on first service

I just had my 02 C320 in for it's first service. I reported 3 distinct problems/issues to them:

1. Car idled rough (vibrated) at a stop in drive. More so when warm. Been there since day one.

2. Seats and mirrors did not return to proper location at all times.

3. Muffled rap for about 2-3 seconds on warm starts.


The rough idle problem was quickly diagnosed as bad motor mounts. New mounts and it is as smooth as glass..

Seats and mirrors issue required a control module (of some type) however, the easy entry/exit for the seat no longer works. I called them back and they will order another part.

They did not hear the rap at startup. I'll make sure I demonstrate it personally to them next service.

They also overfilled the oil by about 1/3 qt. I pumped it off just to be sure it was not waaayyy overfull.

All in all I'm reasonably pleased. Glad to get the mounts fixed so it rides like an MB !

Brian
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page