Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2003, 11:58 AM
Registered User
Join Date: Aug 2003
Posts: 1
'85 300 E--won't roll over

My buddie asked me to take a look at his '85 300 D for him. He thought it's was the starter so we got the parts and went to go get it going-2 hours away. Well that wasn't it. The car seems ok when you turn it on to let the glow plugs warm up but there is nothing going to the engine. Like a relay or groung maybe. If I could get any help on this I would Be greatful. Wiring diagrams or relay locations...anything.
Reply With Quote
Old 08-06-2003, 12:50 PM
haasman's Avatar
Registered User
Join Date: Jun 2001
Location: San Francisco, CA
Posts: 3,096
The first item I would check is the battery. How old? Does it have water? Can you get a volt ohm meter on it and measure it?

Keep us posted,

'03 E320 Wagon-Sold
'95 E320 Wagon-Went to Ex
'93 190E 2.6-Wrecked
'91 300E-Went to Ex
'65 911 Coupe (#302580)
Reply With Quote
Old 08-06-2003, 03:54 PM
Q Q is offline
Registered User
Join Date: Aug 2000
Posts: 839
Check the battery cables at the non-battery side of connection for corrosion.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page