Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-13-2003, 02:32 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 19
fuel reserve light

Hi i have a 88' 260e when i start the car or turn the key on the reserve light for the fuel gauge comes on, but when drive the car the light never comes on? I have driven the car to the point of the needle being on the last mark of the gauge and still no light?

What is the normal location of the gauge that the light should come on at?

Thank You, Aaron
Reply With Quote
  #2  
Old 08-13-2003, 03:04 AM
Registered User
 
Join Date: May 2001
Posts: 356
The first part of your post shows that the lamp is ok. that is normal. As to the second part...the fuel sender units are notoriously inaccurate. Mine ( recently replaced fuel sender unit) now started riding that last mark on the gauge for a long time before the Yellow lights up the cluster !
As you can see from other posts on the matter, the culprit is normally not the gauge - rather the sender unit
Reply With Quote
  #3  
Old 08-13-2003, 06:26 PM
mike690003's Avatar
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Miami,FL
Posts: 807
I have the same problem also, but my sending unit is NEW!!! what could be the culprit???

Do I need to reinstall it??
__________________
1987 mercedes 300E
1995 e320 conversion(hated the 300e grill)
HID/Xenon (D2S)
Keyless Entry
Monochromatic Paint (Custom Blue)
Smoked Tails
Flat Badged (front)
Debadged (rear)
custom "carbon fiber" console
18 inch HP EVO rims
Sold! Now I drive a Monte Carlo SS
http://memimage.cardomain.net/member.../352975_67.jpg
http://memimage.cardomain.net/member.../748335_24.jpg
Reply With Quote
  #4  
Old 08-14-2003, 01:19 AM
zeronero's Avatar
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 426
Mine seems to work fine and comes on a little before the last line
__________________
1992 Mercedes-Benz 400E
2002 Mercedes-Benz ML500
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page