Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2003, 01:48 AM
Registered User
Join Date: Nov 2002
Location: Los Osos, CA
Posts: 211
Help!! My car's electrical system has gone haywire!

Hi All,
Well, after getting the sunroof lifting arms replaced by the local tech on my 300e, i got the car back to discover that several key functions were not functioning. The clock, stereo, lights near the shifter, dome light, and more do not function unless you have the key in and door open, which does me no good, as I do not like the Jeep Wrangler style doorless Mercedes, but nor do I like to drive with my stereo mia. The fuses are all still intact, unfortunately, seems the easy fix never comes my way. Any ideas?

1987 300e - The 200,000 mile TurboTechnics rocketship.
Reply With Quote
Old 08-14-2003, 09:56 AM
1991300SEL's Avatar
Registered User
Join Date: May 2003
Posts: 497
Was it doing this before the recent work? If not, take it back.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 02:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page