Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2003, 07:43 PM
Posts: n/a
Jumpy Ride

My 300ce had a brake job done not to long ago and since then my car has been riding bad. At 30 it feels like it is sort of hopping. I think my rear bushings are shot. What are your feelings on this.
Reply With Quote
Old 08-30-2003, 10:21 PM
haasman's Avatar
Registered User
Join Date: Jun 2001
Location: San Francisco, CA
Posts: 3,096
Do you have standard wheels?

My first reaction is that the wheel bolts were not tightened evenly in a criss-cross pattern. In other words, one wheel bolt was tightened and then the others. Although unusual, this can cause the wheel to be slightly off-center in respect to the axel.

Keep us posted,

'03 E320 Wagon-Sold
'95 E320 Wagon-Went to Ex
'93 190E 2.6-Wrecked
'91 300E-Went to Ex
'65 911 Coupe (#302580)
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page