Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-12-2003, 03:58 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 45
W140 Coupe

I just posted this on another forum, just wondering if any knows:

I tried to get my windows tinted, had my dad drop the car off to his friends (USATinting). They tried to make the window go all the way up when the door is open (its normally not because it "reseals" itself when you close the door), now I can't get the passenger side and the rear passenger to go all the way up and seal via one touch....help please!!!

Also, my head unit is doomed! When ever I adjust the volume, it doesn't want to cooperate and or it will do the opposite: turn it up, it lowers; turn it down, it goes up....Arrrrrrgghhh!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2003, 09:16 PM
KenP's Avatar
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Southern New Hampshire
Posts: 418
A quick guess is that they disconnected the battery and then forced the door open over the seals in order to keep the window in the "up" position...
If so, you'll need to reprogram the windows. Run each down all the way and hold the button there for about 10 seconds. Make sure you push the button all the way down. That should reprogram your windows.
Your radio issue is a dead volume control... needs to be replaced.
Hope this helps.
KenP
1996 S500 Coupe
Reply With Quote
  #3  
Old 09-22-2003, 04:20 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 45
Quote:
Originally posted by KenP
A quick guess is that they disconnected the battery and then forced the door open over the seals in order to keep the window in the "up" position...
If so, you'll need to reprogram the windows. Run each down all the way and hold the button there for about 10 seconds. Make sure you push the button all the way down. That should reprogram your windows.
Your radio issue is a dead volume control... needs to be replaced.
Hope this helps.
KenP
1996 S500 Coupe
Tried that and it didn't work Any other suggestions? Thanks Ken
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page