Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-12-2003, 06:45 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
A/C problem

I have an "89" 260E. The A/C system has recently had the compressor and dryer replaced. Charge has been double checked and is at specs. When you turn the A/C on, it will remain on so long as you operate the car at 45mph +/-. If you decelerate and/or stop, the compressor shuts down and remains down for an hour or so. I can keep the system up if I press the "Economy" button when decelerating. Once speed above 45-50 is resumed, I can press the "Auto" to have A/C again. I live just outside Orlando, FL so this is not a good option for me.

I've had the system checked out by some local A/C mech's but they are puzzeled and say they don't know which of the several sensors might be causing the problem.

Any ideas?
Thanks in advance!
Mark
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page