Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-16-2000, 09:57 AM
jk
Guest
 
Posts: n/a
car starts good and idle is good at all times but once it warms up it bogs when you accelerate from a stop or punch it while at any speed. there is a black electric moduel on drivers side of fuel injection system. when disconeccted the bog goes awayat all speeds except acceleration off the line only is not perfect but does not bog. would the modual be bad or is there a sensor that goes to it that is bad. when connected the top carb air flap drops too quickly but when dissconnected the flap drops more smoothly.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
240D Top Speed ? Benz240D Diesel Discussion 73 07-04-2011 12:48 PM
560 SEL will not start after fuel filter change BigBenzWV Tech Help 1 11-24-2004 01:22 PM
W126 Fuel Line For Sale - 1989 420 SEL Cigar Havana Mercedes Used Parts For Sale & Wanted 0 10-29-2004 11:12 PM
1965 220SE Fuel Injection Adjustment? theonebelow Vintage Mercedes 1 02-26-2003 10:25 PM



All times are GMT -4. The time now is 10:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page