Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-22-2003, 12:38 PM
cdp3456's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Conklin Michigan
Posts: 21
300 TE Bad Mileage

Need some help. I have 88' 300 TE, with a 117 m on it.
My mileage has drop down to 12 to 13 some times 10. When the car is cold it starts fine but after it is hot it has a hard time starting you have to push the fuel pedal down half way to get it to start. When your going down the road and put it to the floor it blows a large brownish white cloud out. I know they don't like city driving.

I have replaced the pulgs, wires, cap and rotor, new air cleaner. It seams to be running worst after the plus and wires went on.

Thanks
Chip
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page