Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-23-2003, 08:01 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 14
battery hooked up backwards on charge

I know - stupid deal - we hooked it up backwards when we jumped it. here is what I have: ASR, ABS lights are on and speedo doesn't work. Any ideas would be greatly appreciated. thanks!

Ben
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2003, 10:28 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: oregon
Posts: 2,013
every body has done that at least once ,I would check the fuse in the OVP (over voltage protector)first.......
william Rogers........
Reply With Quote
  #3  
Old 09-23-2003, 10:50 PM
Gilly's Avatar
Registered User
 
Join Date: Mar 2001
Location: Evansville WI
Posts: 9,616
If this is for your S500, you should check the fuses in your Base Module. It's located in the control module box on the right side under hood area towards the firewall. You'll see one with a square plastic door or window on top, open that up and check the fuses under it.

Gilly
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page