PeachParts Mercedes ShopForum

PeachParts Mercedes ShopForum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   Rough idling on my 93 300E (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/77032-rough-idling-my-93-300e.html)

bbjtom 10-12-2003 11:52 PM

Rough idling on my 93 300E
 
My 300E idles rough in gear when you come to a stop n go situation. It smoothens as you take off. The dealer replaced the voltage regulator($296) but that didn't stop it. Its odd coz the whole car shakes. It also does it whether the engine is hot or cold. A year ago, the M16 motor and the air mass sensor was replaced. Cost me a ton then. Any suggestions anyone. Please help.

talons40 10-13-2003 10:18 AM

I had similar symtoms with my 91 3ooe. I had a vibration come through the whole car in park & Drive. It turned out to be the Engine mounts. These mounts are both fluid and rubber. After a time the mounts collapse and all engine vibrations go right through the frame of the car. I hope this helps. Let me know.

bobirving 10-13-2003 02:21 PM

Motor mount problem
 
I am having a similar problem in my 1991 420 SEL. In idle the whole car shakes slightly and very noticebly whether cold or hot. Acceleration is good and the engine is smooth at higher RPM's. Could I also be having motor mount problems?


All times are GMT -4. The time now is 02:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website