Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2000, 03:48 PM
Posts: n/a
89 300E. I have had hundreds of dollars of work done to my climate control system. Currently, it has a fresh charge of freon and a new a/c relay unit. And yet it still doesnt work well. I get nice cold air on low but if I bump it up to the automatic or high setting I might as well be using the vent function found on cars without A/C. Any ideas?
Reply With Quote
Old 06-06-2000, 07:17 PM
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Whenever you select A/C mode on climate control (a/c/c) the fresh air is intake is closed off & scoop air flap closes heater core off from eveporator. Sounds like these vacuum flaps aren't working. Have repair shop check to see if vacuum system is working. Also heater valve might be leaking & allowing hot water to flow thru h/core.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1982 300D a/c woes H-townbenzoboy Diesel Discussion 9 10-27-2004 08:46 PM
'96 C280 A/C Woes Austin814 Tech Help 1 07-15-2003 09:11 AM
A/C Woes Mounting Zoonhollis Diesel Discussion 13 05-30-2003 11:46 AM
A/C Woes......... Rock2525 Tech Help 1 11-05-2002 01:59 AM

All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page