PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   1432 problems (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/78193-1432-problems.html)

fj bertrand 10-27-2003 08:02 PM

1432 problems
 
bought a 91 350sdl from an estate. 1432 Radio not working. The radio would display fm and am selections, and tape drive accepted and ejected tape, but no sound. antenna operates normally.

Some suggested pull amp box and have it checked. done that.

put it back in, worse than before I started. radio antenna goes up and down as before. It asked for the code, entered it and radio just lights up, no sound, no display but the lcd does light up.

Oh, when I pulled the radio, the prev owner cut the "telephone cut off" wires (at least that's what the tech told me) or something like that.

Wife is getting mad. (What, ANOTHER MERCEDES???) and she doesn't want to go back to driving Helga (84 300D 154K)!

thanks to all

400E 10-27-2003 09:51 PM

I don't have the answer, but know someone who does. There's a guy named Ed Ebel at beckerautosound.com who is a wiz. He is a regular contributor to the Ritter/Easley list re: Becker radio problems. If it were me, I'd get the phone # from the web site and call Ed.

Bud 10-27-2003 10:32 PM

Ed Ebel is at 1-888-423-3537 X207 (at least he was the last time I called).


All times are GMT -4. The time now is 07:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website