Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2003, 08:12 PM
Registered User
Join Date: Nov 2002
Location: Ma
Posts: 23
300E Heated Front Seats

As always your help is greatly appreciated. I purchased a 1993 300E about 4 years ago and the heated seats never worked. The lights on the console come on when i push the button but the seats never heat up. I replaced both fuses and would like any information that could help me. I am guessing either the relay is bad or both seat heaters are no good. Any help would be appreceated. Thanks in advance!!

Reply With Quote
Old 11-07-2003, 08:32 PM
I told you so!
Join Date: Jun 2002
Location: Motor City, MI
Posts: 2,741
I'm in the middle of diagnosing my heated seat problem. I can only get the driver's side to heat on Stage I, not Stage II. Passenger side used to work, but now doesn't heat on either setting. I just recently read through the shop manual information.

Check the wiring under the seat. Make sure connections are tight, and that there's continuity in the heating elements. After everything checks out, the problem may be a bad module.
95 E320 Cabriolet, 131K
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page