Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2003, 05:40 PM
Registered User
Join Date: Feb 2001
Location: NW Arkansas
Posts: 179
starting question 1994 C280

I have a 1994 C280 with about 160k miles. Started having starting problems back in the Spring. I've replace OVP and Fuel Relay in the trunk (green cube).

I've recently been running the Chevron treatment through that I've read here in the forums.

Sometimes it starts fine, sometimes it doesn't...what I notice is that when I turn the key all the way (just before starting) and wait a couple of seconds, I hear a whurr in the back...guess that's the fuel pump?

Then I crank it. If it doesn't start, I'll turn the key all the back, then turn all the way right to listen for the whurr before cranking, but I don't hear the whurr this time and it still doesn't start.

Now I've got the key turned all the way to the right, starter is working overtime and I have to occastionaly pump the gas pedal.

If this is wiring harness related, is there a point along the harness that causes these sorts of problems? In other words, could I just go to that spot and "patch" it?

If it's not the wiring harness...any ideas???
1994 C280 204k miles
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page