Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2003, 04:25 PM
Posts: n/a
Unhappy "W124 wiper doesn't park properly"

My windshield wiper is not working correctly on my E280 1993 W124. The problem is that stops too early when I turn it off. That is, it will not "park" properly (parks a coupe of inches too high). Otherwise the wiper work fine.

Any suggestions or remedy?

Thanks in advance
Reply With Quote
Old 11-29-2003, 12:17 PM
David-S's Avatar
Registered User
Join Date: Oct 2003
Location: Blackpool/England
Posts: 38
Wiper park

Hello Dimmi,
If your park facility works consistantly ( ie parks in the same place every time) simply remove the wiper arm from the drive shaft ( where it comes through the bodywork) place the wiper where you want them to park and re-secure .

Best of luck David
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page