Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-28-2003, 03:43 PM
Registered User
Join Date: Dec 2003
Location: chicago
Posts: 1
Question 92 300te 4 matic light ?

The 4 matic light on my wagon keeps coming on. The first two times i took it in to the shop,they said they checked for codes but none where found.and reset the system.I have reset the light the next three times my self by disconnecting the battery.The first two times the light came on i was going slowly in a parking lot turning to the right, pavement dry. 3rd time while putting the car into park. 4th when aeccelerating from a stop. The 4 matic system has come on once while going over rail road tracks. but didn't pop the light on, i've only owned the car sence 9/03. after resseting the light i can drive the car around 100 to 150 mile before it just comes on again???

thanks for any help or info
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page