Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-08-2000, 10:45 AM
team560
Guest
 
Posts: n/a
Why the Doors on a 300SE 1992 do not closed
when they are ajar like they should?.
one door will quit working for days and then it will begin working days later.

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2000, 09:37 AM
Moderator
 
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Many of the 1992 W140's have(had) this problem, Benz modified the pump 2/93. Try removing the #9 fuse in the TRUNK & see if it works a few times.

------------------
MERCEDES BENZ MASTER GUILD TECHNICIAN
ASE MASTER TECHNICIAN
27 YEARS DEALER M.B. Shopforeman
190E 2.3 ITS RACECAR
1986 190E 16V
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2000, 02:16 PM
akry's Avatar
W140 Maniac
 
Join Date: May 1999
Location: Burnaby, BC, Canada
Posts: 960
Did Mercedes modified the pump again when W140 got facelift?? The pumps on newer W140(1995+)seem to be working quieter, and reacts faster....

I am on my third set of pumps now, and second set quit after 9 months. Strange, isn't it...

Andy Kuo

------------------

  • 1992 Mercedes-Benz 400SE
  • Pearl Grey/Black Leather

ICQ#26950002
Mercedes Owners ICQ ActiveList ID#61730549
Mercedes S-Class Page
http://akry.web.com
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2000, 02:21 PM
team560
Guest
 
Posts: n/a
I pull the fuses and the doors are working!!
Thank you for all the help to all of you.

------------------
1986 560SL
1992 300SE
1990 Lexus
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: Failed NOx test in MA 1990 300SE cam69ss Tech Help 9 08-22-2004 11:04 AM
M103 - 91 300SE testing temp gauge sensor sixto Tech Help 1 09-07-2003 03:29 PM
1997 300se jamesnj Off-Topic Discussion 2 06-21-2003 04:59 PM
91 300SE M103, new injectors, now harder start sixto Tech Help 3 06-17-2002 03:57 PM
Feedback wanted: 1988 300SE - Good or Bad? clmiller Tech Help 17 10-12-2001 09:10 AM



All times are GMT -4. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page