Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-28-2004, 11:59 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: NW Arkansas
Posts: 179
1994 C280 starting problem

I've just finished the wiring harness replacement at my indie shop.

I have already completed two OVP replacements and one fuel pump relay replacement.

Still having starting problems. What I've noticed (and others standing around the vehicle at the time it starts) is that there is a distinct fuel smell from the exhaust...very strong.

Fuel mileage has not dropped off too bad. I could normally get 400 miles on one tank, now I'm around 350-360 miles per tank.

Is this fuel injector problems? Any thoughts??? Thanks.

__________________
1994 C280 204k miles
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page