Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-01-2004, 12:50 PM
MBZ OE
Guest
 
Posts: n/a
300E Trans again

Hello All

The tranny in my 87 300E has been shifting perfectly for 1000 miles since I installed the new kickdown solenoid, until yesterday. Now it is doing the same thing; not upshifting into final/4th gear again. Do you think I need to get the inner valve part for the kickdown solenoid(what is it called again)? The cable is adjusted and lubed, and I unhooked the kickdown switch with no difference.

Any Ideas? Maybe an additive or something?

Any problem with adding a second bottle of Lubegard or adding some Lucas Oil? I have one bottle of lubegard in it now.

Thanks again for the help and advice

Angel
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page