Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-05-2004, 11:02 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 6
New 300SD (1980) AC works now, no heat

Just purchased a 1980 300SD with about 175,000 miles on odo. Engine about 100,000 old and trans replaced about 6 months ago. When I got it, A/C not working, but have replaced compressor and servo (ouch!!) and now A/C works but no heat. BTW, car won't stop running unless climate control fan is on. Any ideas on getting the heat working?

Thanks

Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2004, 01:05 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Hampton AR
Posts: 80
Maybe a vacuum leak. Check all connection including behind glove box and under dash on passenger side.

__________________
1980 300SD Manganese Brown Metallic Clearcoat 248k
1979 300SD White 148 k
1984 300D Silver project car for daughter
1982 300D wrecked
1980 300SD 310K not running
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page