Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-17-2003, 02:58 AM
Bruce B's Avatar
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: east of Atlanta, north of Macon Ga
Posts: 185
Lightbulb I dunno WHY it's working now but.....

.......after taking apart the console and the fader, cleaned the contacts inside it still no sound from the L/R. Took the back seat out and swapped the amps and VIOLA it's now got tunes everywhere but the driver door. I can live with that, not perfect out of the L/R but much better than before (nothing at all).
__________________
1991 300SE (my ride, 279,000 miles, looks almost new
1954 Cadillac (21 yo son's car, he bought when age 15)
1972 SeaBird 19 ft runabout (old but solid, slant six, Volvo sterndrive perfect condition, undergoing complete overhaul and refit)
1998 Toyota Rav4 (my sons daily driver when he is in the Continental US, PROUDLY serving in US Navy)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page