Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-21-2004, 11:50 PM
Coming back from burnout
 
Join Date: Jun 1999
Location: in the Pacific Northwest
Posts: 2,274
Angry Why do my Cluster guages float after Cluster Electrical work 85 300D

I pulled my cluster on my 85 300D and I jumped the 2 rheostat connections to make panel lights brighter.
I also noticed that someone was there before and partially cracked e the round keyed electrical connector that runs the show. Also pin 15, the ground pin is missing a lot of brown plastic material around it.
I also noted that when putting in a 1 filament vice double filament (required) bulb into the turn signal/running lamp makes the dash turn indicators screwy...

Anyway my Fuel and Temp guage max out now and my seat belt light comes on periodically. I hate electrical troubleshooting, sometimes it defies analysis................

Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2004, 01:44 AM
123c
Guest
 
Posts: n/a
My cluster does the same thing, but I am too lazy to fix it...

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page