Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion > Diesel Performance Tuning

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-11-2010, 05:00 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Azle Texas DFW
Posts: 8
alda not working

Car was running sluggish since I bought it. Did banjo bolt fix, wasn't to bad, did valve adjustment, not to bad, checked all vacuume lines and fittings, pretty bad. Still sluggish. Started checking out the alda system and found problem, switch with line going to it had a big crack in it and fell off. Repaired and just out ran a Chevy S-10 pickup with a 4.3 v 6 in it that needed a tune up but was running pretty good. I am building an S-10 pickup with motor out of an 84 300sd that was wrecked. Got a rear end out of a toyota motor home that is a dually, got an 85 s10 ext. cab long bed. Gonna make a small diesel dually with stack and all. I think it will be cool and will be my dailly driver when done.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page