Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2015, 11:04 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
ML 55 Running rough again

Hello all,
I have a 2000 ML 55 AMG, and I am at a loss. I am having issues with a check engine light and poor running. I have already replaced the fuel filter, fuel pump and MAF. Plugs were done less than a year ago. I am at a loss. it runs great for a day or 2, then lots of missing and hesitation then the check engine comes back on. My portable reader can't even read the fault now.

Could it be as simple as the fuel pump relay?

I am at a loss, any insight would be much appreciated.

Thanks,
jason
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page