Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-28-2004, 02:23 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Encino, CA
Posts: 275
C43 Xenon and lumbar question. Please help...

Hi All,
I have a 98 C43 which I recently bought. My left side Xenon didn't work so I order a new one from the dealer and install it, after installing it the light still doesn't work, so I check the fuse and it's blown so I replace the fuse and as soon as I turn on the lights the fuse blows again. Has anyone experienced this before? can you help me out with this? Also all the features on my driver's lumbar work eccept the side lumbar, is this something simple or can this be a headache to figure out? I would love to hear what some of you have to say before I take it to a mechanic and get ripped.
Any and all advise/input is greatly appreciated.
__________________
94 E500 Sport
SOLD:
2002 BMW M3 Coupe 6 Speed.
SOLD:
92 500E Black Pearl, Black.
18" 2 Piece AMG
ASR Defeat
Performance Chip
Crossed Drilled Rotors.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page