Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-06-2000, 12:11 PM
DP
Guest
 
Posts: n/a
During a recent trip the glow plug indicator on my 82 300SD started cycling on and off while driving down the highway just as it would when the ignition is first turned on at startup.
The glow plug light comes on for apx 20 seconds then goes off for 30-40 seconds. This cycle continued until I stopped and removed the 80 amp bar fuse from the timer relay.
Does this indicate a bad glow plug or is the timer relay bad?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2000, 12:56 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Glow system timer relay, or charging system problem is most likely fault.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page