Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2000, 05:22 PM
Ashman's Avatar
Service Advisor
Join Date: Sep 2000
Location: Sherman Oaks, CA
Posts: 4,748
Hi all, I traded cars with my bro for the day as he needed a four seater.

I was in his car, and when I went to start it, it turned over and acted like it wanted to start, but it just want grabbing. It was basically sounding like it was on the cusp of being about to start. I continued to let it crank and it finally kicked in and started.

I was thinking his cap/rotor must be worn, because it seems like it is a lack of a good spark going through. once started the car runs fine. though it seems to have lost a little power from what it had.

Any ideas on what to check/change out to fix the problem?


Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
16V - hard start Prime16 Tech Help 5 01-03-2005 12:20 PM
88 260e Hard Start...Too Rich bountyhunter Tech Help 8 12-27-2004 01:43 PM
Hard Start GWHayduke Diesel Discussion 5 11-05-2004 07:19 PM
93 190E hard to start drolyat Tech Help 5 06-30-2003 09:55 PM
Can anyone help me to analyze: Hard start 400E... carman850 Tech Help 5 11-27-2001 07:22 AM

All times are GMT -4. The time now is 08:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page