Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-08-2000, 02:15 AM
Posts: n/a
Hi all,
The car starts fine first time(when cold) but sometimes if I've only driven a couple of miles and then restart the car sometimes it does not start and you have to wait a while before it does(5-10 attempts). Is this the OV Relay or is it something else, also is the OV relay a Bosch relay if so does anyone know the Bosch number. This problem only seems to happen in the colder months of the year as the car was fine during the summer.Also I'm very impressed with the new layout for the website It's been a while since I last logged on well done all involved.
TIA Bobby

1993 320CE 24V (Carat Duchatelet) 80K miles
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Glow Plug Relay Help waybomb Diesel Discussion 6 11-29-2009 12:37 AM
Headlight Control Relay Question for 420SEL arkie Tech Help 0 11-10-2003 11:04 AM
Klima relay solutions for '85 Stage_wizards Tech Help 0 08-08-2003 08:04 PM
1989 300 SEL Fuel Pump and relay question. Please help me! jermdog11 Tech Help 5 11-08-2002 01:47 PM
1981 300SD glow plug relay, HELP! TheLaw Diesel Discussion 4 09-10-2002 01:10 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page